Hooibalen en strobalen online bestellen / Nieuws

Wij zijn gek op dieren. Daarom vinden wij het belangrijk dat andere dierenliefhebbers op een gemakkelijke manier de beste kwaliteit hooibalen, luzerne, strobalen en andere ruwvoer en bodembedekkers kunnen verkrijgen. 

Hay to You biedt een ruim assortiment hooibalen, weidehooi, luzernehooi, graszaadhooi en bodembedekkers aan in onze webshop. In de omschrijving van de producten geven we duidelijk aan welke kenmerken en voordelen de partijen hebben. Je leest of er veel of weinig energie, proteïne en suikers in het hooi zit. En je ziet hoe de structuur, geur en kleur is. Op die manier kun jij een goede keuze maken voor jouw paarden, geiten, schapen of alpaca’s. 

Hoe gaat het online bestellen van hooibalen en strobalen?

In onze webshop kies je het juiste product. Zoek je hooibalen of strobalen? Weidehooi, luzerne of houtkrullen? Vervolgens selecteer je uit de beschikbare leverdagen de datum waarop wij het ruwvoer of bodembedekker kunnen bezorgen. Wij leveren op de door jouw gewenste locatie. Door onze kooiaap kunnen wij ook op de wat moeilijker begaanbare plekken komen. En dat scheelt je een hoop sjouwwerk. 

De prijzen van hooi en stro en de bezorgkosten

De partijen hooi, luzerne, stro, vlas en houtkrullen die wij aanbieden verschillen in prijs. De prijs is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van het ruwvoer en de bodembedekkers. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van wat je bestelt. Hoe meer je bestelt, des te meer volume wij kunnen vervoeren. En daardoor wordt bezorging goedkoper en minder belastend voor het milieu. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk!

Tokensysteem
Bij Hay To You werken we met een tokensysteem dat je transportkosten en korting berekent. Bij elke bestelling berekenen we automatisch hoeveel tokens je krijgt. Je vult als het ware je “tokenmandje”.

• Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
• Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
• Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Doordat “volume” de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product! Per product staat aangegeven hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje “et voilà” dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen. Dus hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt.

Wil je ook ervaren hoe fijn het is om gemakkelijk de beste kwaliteit hooibalen en strobalen thuisbezorgd te krijgen met een optimale service? Check dan ons assortiment. Heb je toch nog vragen? Laat het ons gerust weten! Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook die service kun je natuurlijk van ons verwachten. 
 

ruwvoer

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!