Samenwerking Horse en Habitat / Nieuws

Wij zijn altijd op zoek naar het beste voor jouw dier. Dan is super om ondernemers te ontmoeten die dezelfde visie hebben. Onlangs ontmoetten we Harmke van Horse & Habitat. We stellen haar graag aan jullie voor.

De specialiteit van Horse & Habitat is weidebeheer advies. Het advies is gericht op het creëren van een gezonde paardenweide die tegemoet komt aan de voedingsbehoefte van het paard en het welzijn verbetert.

Horse & Habitat komt een grondmonster van jouw weide steken waarna je een bemestings- en zaaiadvies op maat krijgt voor de komende vier jaar. Ook kan Horse & Habitat een monster van het drinkwater nemen om te laten onderzoeken of dit gezond is voor je paard om te drinken. Horse & Habitat kan ook met je meedenken over de inrichting van de huisvesting van je paard volgens het Equi-habitat en paddock paradise principe. Daarmee kun je het welzijn en de bewegingsvrijheid van de paarden vergroten. Over deze onderwerpen geeft Horse & Habitat ook regelmatig cursussen, webinars en workshops. Daarnaast heeft Horse & Habitat een webshop waarin zaaimengsels, bodemverbeteraars en huisvestingsartikelen worden verkocht. Neem eens een kijkje op de website.

Binnenkort lees je meer over onze samenwerking. Volg ons actief, er komen interessante dingen aan voor jou als dierenliefhebber!

 

HH

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!