Nieuw: Sample Box / Nieuws

Nieuw: Sample Box weidehooi, graszaadhooi, luzerne en bodembedekkers

Jij wilt natuurlijk het beste voor jouw dier. Het lekkerste en beste eten voor jouw paard, alpaca of geit hoort daar ook bij. Het valt niet mee om uit al die verschillende aanbieders en partijen de juiste keuze te maken. Elk dier heeft andere voedingswaarden nodig en elk dier heeft ook gewoon een andere smaak! Daar heeft Hay to you iets op bedacht. Sinds kort hebben we namelijk een sample box in ons assortiment. Zodat jij zelf kunt bepalen welk hooi het beste ruwvoer is voor jouw paard. En gewoon kunt testen welke partij jouw dier het lekkerst vindt.

Hoe werkt de sample box?

In de sample box krijg je een drietal monsters van verschillende partijen hooi naar keuze. Je bestelt de sample box voor slechts € 24,95 in onze webshop. Vervolgens nemen we contact met je op om te overleggen welke partijen jij graag zou willen uitproberen. Daarna sturen we de box per post naar je toe, waarna je zelf het hooi kunt ruiken, zien en voelen. Je Cupido, Bliksem of toekomstige Phar Lap kan het hooi proeven en jij ziet direct hoe hij reageert op de verschillende partijen. Zo wordt kiezen echt makkelijk!

Gratis Sample Box

Heb je een keuze gemaakt, dan kun je de partij direct in onze webshop bestellen. In de doos vind je een waardebon ter waarde van vijfentwintig euro, het aankoopbedrag van de sample box. Bij de eerste bestelling krijg je dus de kosten van de sample box direct terug. En zo is de box dus uiteindelijk helemaal gratis!

Welke sample boxen zijn er?

Hay to you biedt vier verschillende dozen met monsters aan, namelijk: graszaadhooi, luzernehooi, weidehooi en bodembedekkers. We overleggen graag met je wat je wensen zijn.

De sample box is dé manier om het hooi uit te proberen en niet direct een grote partij hooibalen aan te schaffen. Het risico dat je niet 100% tevreden bent met een partij, maar het toch op moet maken vanwege de hoge aanschaf, behoort hiermee tot het verleden.

proefbox sample box hooi stro weidehooi luzerne kopie

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!