Bedankt voor een fantastisch 2022 / Nieuws

Lieve klanten, partners en andere geïnteresseerden van Hay to You,

Bedankt voor dit fantastische jaar 2022!

Eind 2021 zijn wij, Robin en Dave Sanders, gestart met Hay to You om Nederlandse en Belgische dierenliefhebbers de beste kwaliteit weidehooi, luzerne, tarwestro en bodembedekkers te bezorgen. Ons team zet zich elke dag in om jouw paarden, alpaca’s, koeien, geiten en schapen te laten genieten van goed voer zonder schadelijk onkruid.

Wij zijn trots en dankbaar dat het afgelopen jaar een zo gemêleerd gezelschap van paardeneigenaren, maneges, zorgboerderijen en kinderboerderijen voor ons gekozen heeft, met ons meedenkt en onze inzet ook zo waardeert. Een dikke merci!

We willen via deze weg de dieren in het zonnetje zetten, omdat ze ons aan het lachen maken, warme knuffels geven en ons bijstaan om bepaalde prestaties te behalen.

En wat kunnen die dieren zonder mensen die elke dag voor hen klaar staan om hen te voeren, te borstelen, hoeven te krabben, water te geven en mest te scheppen. Natuurlijk willen we al die verzorgers ook bedanken. En de Stichting Wild Life vanwege de activiteiten die zij doen om bedreigde diersoorten te beschermen. Tot slot willen we onze leveranciers, de agrariërs, niet vergeten. Zij bewerken hun weilanden zó dat ze uiteindelijk het beste gras kunnen oogsten en ons het beste hooi kunnen leveren. Bedankt!

Geniet van de laatste dagen van 2022. Zorg ook in 2023 goed voor je viervoeters en laat ze blijvend genieten van onze gezonde en evenwichtige voeding. We zien je graag terug. 

Met een hooivorkje liefde,

Het hele team van Hay to You

 

hay to you

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!