Topkwaliteit hooi ook in België op locatie bezorgd / Nieuws

 

Sinds ruim een jaar is hoogwaardig ruwvoer en bodembedekkers van Sanders Fourage beschikbaar voor Nederlandse en Belgische kinderboerderijen, zorgboerderijen, kleine stallen en particulieren. En vanaf nu nog gemakkelijker voor Belgische klanten door toevoeging van Bancontact en de keuze om de BTW te verleggen.

Hay to you levert u ook in Belgie Hooi voor paarden nu ook in Belgie

Service staat voorop bij leveren hooi

Robin en Dave Sanders van Sanders Fourage zijn al jaren actief in fourage activiteiten en gaan continu op zoek naar de beste ruwvoer partijen in heel Europa voor grootverbruikers, zoals dierentuinen en grote stallen. Ze vinden het belangrijk elke keer weer een stap vooruit te zetten in hun service. Zo ook nu.

“Hoewel we al leveren in België was dit proces nog niet geoptimaliseerd”, zo geeft Robin Sanders aan. “De btw verlegd betekende een aantal extra handelingen voor onze klanten. Dat strookt niet met wat wij belangrijk vinden, namelijk 100% gemak in alle facetten van bestellen tot leveren”. Vanaf heden is het systeem zo ingericht dat er meer service is voor de (zakelijke) klanten uit België.

Hooi van topkwaliteit met Pavo analyse

Hay to You biedt naast gemak ook alle partijen ruwvoer met Pavo analyse aan. Deze analyse geeft op allerlei niveaus aan wat de voedingswaarden en andere kenmerken de partij heeft, zoals de kleur, geur en structuur. Het valt niet mee om uit al die verschillende aanbieders en partijen de juiste keuze te maken. Elk dier heeft andere voedingswaarden nodig en elk dier heeft ook gewoon een andere smaak! Daar heeft Hay to you iets op bedacht. We hebben namelijk de sample box in ons assortiment. Deze is er voor weidhooi, luzerne, graszaadhooi en bodembedekkers. Zo kun je testen welke partij jouw dier het lekkerst vindt en welk product het best bij jouw dieren past.

Via deze website maakt Hay to You topkwaliteit fourage binnen handbereik voor iedereen die het beste voor zijn dieren wil. Dat wil jij toch ook?

 

grote balen Duits weidehooi hooi met pavo analyse

Ontdek bijvoobeeld ons weidehooi of gerstestro

gerstestro stro strobaal strobalen

Haytoyou levert ook in Belgie

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!