Nieuwe collega bij Hay to You / Nieuws

De vrachtwagen van Hay to You reist door heel Nederland en België om het juiste ruwvoer en bodembedekkers bij je thuis te bezorgen. Vanaf 1 juni hebben we een nieuw gezicht achter het stuur zitten, namelijk Hennie Proenings. Hij stelt zich graag voor aan jou:

“Hallo, ik ben Hennie. Ik ben getrouwd met Marion, en samen hebben we 3 dochters en een zoon. We wonen in Asten-Heusden, een klein dorpje in Noord-Brabant.

In mijn schoolperiode heb ik altijd met veel plezier zaterdag- en vakantiewerk gedaan bij een boer.  Daarna ben ik op de vrachtwagen terecht gekomen, waarvan de laatste zes jaar op een bulkwagen in het veevoer. Omdat de agrarische sector blijft trekken, is de overstap naar de fourage, voor mij een logisch vervolg.

Ik heb dan ook veel zin om hier aan de slag te gaan en - samen met de rest van het team - de kwaliteit en service te leveren die jullie altijd al gewend zijn. Tot snel!”

chauffeur hay to you bezorgen hooi

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!