Webinar: Giftige planten in de wei en het hooi / Nieuws

Paarden grazen in de weide en eten verschillende soorten ruwvoer. In weides kunnen wel eens giftige planten groeien die jouw paard niet mag eten. Hoe herken je die planten, hoe verwijder je ze en hoe voorkom je dat die giftige planten in de weide groeien? Harmke van Horse & Habitat legt het uit in het webinar op 22 juni. 

Ook in ruwvoer kunnen giftige planten terechtkomen. Robin van Hay to You legt in datzelfde webinar uit wat we doen om te voorkomen dat giftige planten in het hooi terechtkomen. Ook legt hij uit hoe je giftige planten in het ruwvoer herkent. 

Datum webinar: Donderdag 22 juni 2023

Tijd: 19:30 uur tot 21:00

Inschrijven kan via deze link

Over Horse & Habitat

Horse & Habitat is ontstaan vanuit een agrarische achtergrond, interesse voor bodem, weide, natuur en milieu en een levenslange liefde voor paarden. Eigenaresse Harmke heeft veel ervaring opgedaan met het op een zo natuurlijk mogelijke manier houden van paarden die aansluit bij de behoeftes van paarden.

 

giftige planten in hooi voor paarden

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!