Win kaarten voor Horse Event 2023 / Nieuws

Doe mee en maak kans op 4 kaartjes voor het Horse Event, een onvergetelijke dag vol paardenplezier!

Wil jij samen met je vrienden of familie aanwezig zijn bij het Horse Event en genieten van een dag vol paardensport, liefde voor dieren en alles wat met paarden te maken heeft? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op kaartjes voor dit geweldige evenement! We geven 3 x 4 kaarten weg!

Hoe kun je deelnemen?

Het is eenvoudig. De komende weken komen er 3 acties online op onze socials. Deel jouw mooiste en meest passende moment en wie weet hoor jij 24 augustus dat je de winnaar bent van 4 kaarten.

 

Actie 1: Paardensport

Deel een foto of video van jouw leukste paardensportmoment op Instagram en/of Facebook. Gebruik de hashtag #haytoyou en tag ons (@hay.toyou) in je bericht. Laat ons zien hoeveel passie en liefde jij hebt voor de paardensport. De meest indrukwekkende inzending maakt kans op 4 kaartjes voor het Horse Event!       

 

Actie 2: Liefde voor dieren

Vertel ons waarom jij zo'n grote liefde voor paarden hebt. Maak een video waarin je uitlegt wat paarden voor jou betekenen en waarom je zo'n sterke band met ze hebt. Of misschien heb je een wel heel bijzonder moment dat je wil delen? Plaats je inzending op Insta en/of Facebook en gebruik de hashtag #haytoyou en tag ons (@hay.toyou). De mooiste inzendingen maken kans op 4 kaartjes voor het Horse Event!               

 

Actie 3: Hooikunst

Laat je creativiteit de vrije loop en maak een kunstwerk van hooi. Hoe creatief ben jij? Deel je creatie op Facebook en/of Instagram, gebruik #Haytoyou en tag ons (@hay.toyou) in je bericht. De meest originele en kunstzinnige inzendingen maken kans op 4 kaartjes voor het Horse Event! 

 

We zullen elke categorie beoordelen en 3 winnaars selecteren. Elke winnaar ontvangt 4 kaartjes voor het Horse Event. Deze kaartjes bieden je de kans om te genieten van de spannende paardensportevenementen, inspirerende shows en alles wat het Horse Event te bieden heeft!

 

We maken de winnaars bekend op 24 augustus via onze sociale mediakanalen. Mis deze kans niet om het Horse Event bij te wonen en een dag vol paardenplezier te beleven. Doe vandaag nog mee met onze winactie en maak kans op 4 kaartjes voor het Horse Event. Lees ook even onze actievoorwaarden.

 

Veel succes en tot ziens op het Horse Event! 

Winactie Liefde

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!