Webinar Ezelmagazine / Nieuws

Webinar Het verschil tussen hooi en hooi

Speciaal voor lezers van het Ezelmagazine biedt Hay to You een gratis webinar aan over de kenmerken van de verschillende soorten hooi. In de online presentatie zal Robin Sanders van Hay to You zijn jarenlang opgebouwde ruwvoerkennis delen en aangeven wat goed hooi is voor jouw ezel(s). Deelnemers krijgen ruim de tijd om hun eigen specifieke vragen te stellen. 

Het webinar is toegankelijk voor maximaal 200 deelnemers, dus wees er snel bij.

Datum: dinsdag 28 november 

Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

Locatie: Teams.

Je krijgt kort voor het webinar een teamslink opgestuurd. Het is niet nodig om teams te downloaden, je kunt meedoen in je browser.

 

Samen gaan we voor het beste voor jouw dier

Het Ezelmagazine is een product van Ezellogica. Nadia Penners heeft met Ezellogica als missie om ezelhouders te helpen hun ezels fysiek en mentaal gezond te houden. Daarnaast wil de organisatie ervoor zorgen dat jij meer kunt genieten van jouw ezels op een manier dat voor jou en je ezels prettig is. Samenwerken aan Ezelwelzijn! Daar dragen wij van Hay to You graag aan bij met het delen van onze kennis.

AANMELDEN

 

webinar hooi en hooi ezelmagazine

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!