Nieuw bij Hay to You: Metazoa / Nieuws

Jij weet wat je dier eet. En je kiest gericht de juiste voeding voor jouw dier. Logisch. Daarom bieden we bij Hay to You enkel ruwvoer aan waarvan elke partij geanalyseerd is. Paarden eten meestal de hele dag door ruwvoer. Dat is alleen niet zo gevarieerd als het natuurlijke menu. Naast ruwvoer hebben daarom de meeste paarden behoefte aan extra krachtvoer, extra vitaminen, mineralen en eiwitten. Daarom hebben we vanaf nu Metazoa in ons assortiment.

Metazoa krachtvoer en supplementen

Metazoa combineert evolutieleer, biologie en psychologie. Met die gedachte produceren ze topkwaliteit krachtvoer. Dat wordt gemaakt van zuivere en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. De juiste voeding zorgt ervoor dat er een nutritioneel evenwicht ontstaat en dat het dierenlijf de zelfhelende mechanismen verbetert. Alleen het beste voor jouw dier.

 

Metazoa en ruwvoer samen bestellen

Voor jouw gemak kun je nu bij het ruwvoer en de bodembedekkers ook gelijk de producten van Metazoa bestellen. Bijvoorbeeld Musclefit HP23 voor extra eiwitten, onmisbaar voor actieve paarden. Of verwen je dier met Fittreats, het lekkerste snoepje met extra vitaminen erin. 

Ontdek snel het hele assortiment van Metazoa of bestel de samplebox en ontdek de producten. 

 

 

metazoa krachtvoer en supplementen proefpakket samplebox

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!