Kwaliteits fourage nu ook voor kleinverbruik / Nieuws

Sanders Fourage, de gerenommeerde aanbieder van hoogwaardig ruwvoer en bodembedekkers voor grootverbruikers, breidt zijn fourage activiteiten uit naar kinderboerderijen, kleine stallen en particulieren. Via de website Hay to You is topkwaliteit fourage binnen handbereik voor iedereen die het beste voor zijn dieren wil.
 

Robin en Dave Sanders van Sanders Fourage zijn enthousiast over deze nieuwe stap. “Wij zoeken continu naar de beste partijen in heel Europa en we leveren al jaren in grote partijen aan vooral grootverbruikers, zoals de Beekse Bergen. Steeds vaker kregen we aanvragen van kinderboerderijen, kleine stallen, particulieren met enkele paarden, koeien, geiten, schapen of alpaca’s aan huis voor enkele balen weidehooi, luzerne of graszaadhooi. Met Hay to You kunnen we in die behoefte voorzien. Op haytoyou.nl bestel je gemakkelijk het juiste product passend bij jouw dieren en kies je zelf wanneer we komen bezorgen.”


Beste kwaliteit weidehooi, luzerne en graszaadhooi

Hay to You begrijpt dat dierenliefhebbers de beste kwaliteit weidehooi, tarwestro en bodembedekkers willen voor hun dieren. Daarom controleert Hay to You vóór het maaien de kwaliteit van de producten. “Op deze manier garanderen we dat het voer geen schadelijke (on)kruiden bevat. Ontdekken wij dit, dan keuren wij de partijen weidehooi en tarwestro direct af”, zo geven de broers Sanders aan. En Hay to You biedt nog meer. Elke partij wordt geanalyseerd op verschillende waardes. Denk aan het suikergehalte, proteïne, maar ook de geur en kleur van de weidehooi. Voor elk dier de juiste en lekkerste voeding. 


Online hooibalen bestellen en thuisbezorgen

Hay to You maakt het voeren en verzorgen van dieren graag zo makkelijk mogelijk. Naast een eenvoudig online bestelproces om het hooi, stro, voer en bodembedekkers te bestellen worden deze producten ook nog eens thuis bezorgd op een bezorgmoment naar keuze. “Onze vrachtwagen rijdt door heel Nederland en met onze kooiaap kunnen we zelfs tot in de opslag komen. Andere wensen? Daar denken we graag over mee. Dat is echt service à la Hay to You, want we willen dat onze klanten zoveel mogelijk kunnen genieten van hun dieren door de randzaken optimaal te regelen. Daarom leveren wij ook met een hooivorkje liefde.”

Hay to You Vrachtwagen-2 klein

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!