Kleine balen Frans weidehooi

 

Kleine balen Frans weidehooi

Het perfecte hooi bestaat niet, dit zien we maar al te vaak. Vaak willen we fijn smakelijk hooi en dan ook nog laag in suikers, en ook nog veel eiwit, enfin zoals het vaak in het leven is, het schaap met de 5 poten willen we allemaal, maar een schaap heeft maar 4 poten.

Zo is het ook met deze partij, we hebben een mooie analyse met weinig suiker, echter ook weinig eiwit, dus aanvullen is nodig in veel gevallen, echter ideaal voor paarden die op een dieet zijn.

Dit hooi is grof niet super groen en lekker geurend, dus zou het niet aanbevelen bij schapen, geiten of alpaca's dit is echt paardenhooi!

Als je nu een paard hebt die makkelijk eet, alles lekker vind, en eigenlijk wel wat kilo's mag kwijt raken dan is deze partij perfect, het schaap met de 5 poten ;)

Mocht je meer advies willen over deze partij of andere producten neem dan contact met ons op!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!