Grote balen Frans tarwe stro 90cm

hl_27
 

Grote balen Frans tarwe stro 90cm

Dit stro is in zuid Franrijk gewonnen. Wat dit jaar kenmerkend is voor bijna al het stro is de donkere kleur en kortere stengels. De regenval die heel noord west Europa heeft geplaagd vanaf juni heeft als gevolg gehad dat de oogst erg moeizaam is verlopen. Dit jaar zit de uitdaging er in om droog stro te hebben dat niet kleeft in de balen. We proberen met veel en zorgvuldig de vocht gehaltes te meten te voorkomen dat u stro krijgt dat aan elkaar kleeft. Wat we niet kunnen voorkomen is dat het donkerder oogst en wat korter is. Voordeel van donker stro is dat het meer vocht opneemt, nadeel van dat het korter is dat het minder volume geeft in de stal. Het advies is om met minder volume in te strooien of de uitmest cyclus aan te passen zodat u niet onnodig stro verbruikt. Voor tips en tricks kunt u ons altijd bereiken!

 
    - stukprijs à € 95,00 p.s. incl. BTW

  • Aantal tokens: 50   (50 p.s.)  
  • Gewicht: 430 kg
  • Afmetingen: 240cm x 120cm x 90cm
  • Land van herkomst: Frankrijk

Kleur

Geur

Structuur

Gebruiksgemak

Absorptievermogen

In de webshop van “Hay To You” hebben we een tokensysteem dat je transportkosten en korting berekent.

Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.


Hoe kom ik aan Tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch je “token mandje”. Hoe meer je bestelt hoe meer tokens je krijgt. Per product staat er bij hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje “et voila” dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kan hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom?
Naast een top kwaliteit en een fantastische service heeft “Hay To You” nog 2 belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:
- een eerlijke prijs voor de klant
- een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.

Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vracht te rijden. Enfin hoe meer “volume” je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren, en dus hoe goedkoper en minder belastend we dit kunnen doen voor het milieu!
Win-win dus!


Doordat “volume” de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld
Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft “Hay to You” een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling, zodat wij los van jouw inzet elke bestelling weer zorgen dat het met een zo klein mogelijke “footprint” bezorgd wordt bij jouw dier(en)!