Kleine balen Nederlands graszaadhooi (engelsraai)

 

Kleine balen Nederlands graszaadhooi (engelsraai)

Deze partij graszaadhooi is uiterst aan te bevelen bij paarden die onder de noemer "veelvraat" vallen, maar eigenlijk wat gewicht mogen verliezen. In zekere zin is het hooi niet veel armer dan het normale weidehooi, echter door de "saaie setup" (lees; geen sterke geur, grove structuur) wordt dit minder graag gegeten, waardoor je makkelijk onbeperkt kan voeren zonder dat je paard hele hoge niveaus suiker en eiwit binnen krijgt. Het graszaadhooi is gegarandeerd vrij van Endofyten dus veilig te voeren, daarbij zijn grote voordelen van graszaadhooi; geen onkruid, schoon hooi en weinig stof. Verder is dit graszaadhooi afkomstig van de Zeeuwse klei, altijd een aanrader, graszaadhooi van zandgrond is bijna altijd van matige kwaliteit (stof, schimmel, muf).

Derze partij zitten in bundels/ pakketen van 14 stuks, en is van een uitzonderlijke kwaliteit, groener dan gemiddeld!

 
    - stukprijs à € 9,00 p.s. incl. BTW

  • Aantal tokens: 56   (4 p.s.)  
  • Gewicht: 29 kg
  • Afmetingen: 100cm x 50cm x 40cm
  • Land van herkomst: Nederland

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van “Hay To You” hebben we een tokensysteem dat je transportkosten en korting berekent.

Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.


Hoe kom ik aan Tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch je “token mandje”. Hoe meer je bestelt hoe meer tokens je krijgt. Per product staat er bij hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje “et voila” dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kan hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom?
Naast een top kwaliteit en een fantastische service heeft “Hay To You” nog 2 belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:
- een eerlijke prijs voor de klant
- een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.

Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vracht te rijden. Enfin hoe meer “volume” je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren, en dus hoe goedkoper en minder belastend we dit kunnen doen voor het milieu!
Win-win dus!


Doordat “volume” de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld
Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft “Hay to You” een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling, zodat wij los van jouw inzet elke bestelling weer zorgen dat het met een zo klein mogelijke “footprint” bezorgd wordt bij jouw dier(en)!