Grote balen Frans weidehooi 90cm

 

Grote balen Frans weidehooi 90cm

Yes, we hebben nog een partij oud hooi gevonden met weinig suikers!

We maakten een klein vreugdedansje toen de analyse van dit weidehooi binnenkwam. We hadden niet verwacht zo'n mooie partij te vinden! Dit hooi komt van een vaste leverancier vanuit Frankrijk. Normaal kopen we daar alleen stro, het hooi gebruikt hij voor zijn eigen vee. Gelukkig had hij nog wat over en dus mogen we deze partij nu jullie aanbieden :)

Het hooi is mooi groen, fris van geur en kleur. En is niet heel grof maar ook niet heel fijn, een beetje er tussenin.

We adviseren om van dit hooi te kopen zodat je vooruit kunt tot begin augustus. Dan is het nieuwe hooi prima voerbaar. Gelieve niet veel meer te bestellen zodat we iedereen kunnen voorzien van suikerarm hooi in het staartje van de oogst!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!