Kleine balen Frans weidehooi *** Nieuwe oogst ***

 

Kleine balen Frans weidehooi *** Nieuwe oogst ***

Nieuwe oogst!!

Vorige week hebben we de eerste partij nieuw hooi van 2022 binnen gekregen! Deze partij is in zuid west Frankrijk in de buurt van Bordeaux geoogst. Het hooi is 9 mei geperst, en zal pas voerbaar zijn vanaf 20 juni, let hierbij op bij het bestellen!

De partij is niet heel groot slechts een 700 balen, dus optijd bestellen is een must! De balen zijn erg groot en zwaar (26 kg) door het hoge gewicht zijn de balen per stuk wat duurder, maar gezien de kwaliteit wilde we jullie de partij niet onthouden.

Want laten we eerlijk zijn zo groen hooi wordt er rmaar weinig gemaakt. Door de droge periode vooraf aan het maaien is het gras toch al behoorlijk afgestorven. De structuur en lengte is behoorlijk te noemen zeker voor hooi gemaakt in Mei.

Inmiddels is de analyse ook binnen, zoals verwacht van deze partij "mei" hooi zit deze hoog in de voerderwaarde, ideaal voor drachtige merrie's, melkgevende merrie's,  jonge paarden, oude paarden die lastig op gewicht blijven of sport paarden die intensief trainen

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!