Ronde Balen Frans Weidehooi Ø120cm < 5.5 procent suiker!

 

Ronde Balen Frans Weidehooi Ø120cm < 5.5 procent suiker!

Weidehooi nieuwe oogst 2023. 

Yes eindelijk een partij heel laag in suiker!

De eerste legingen weidehooi van de eerste snede kwamen erg vroeg, zijn van een hele mooie kwaliteit maar bevatten veel suiker en eiwit. Ideaal voor jonge paarden, of juist oude paarden en paarden die veel gebruikt worden in de sport maar minder ideaal voor veel koudblouden en paarden gevoelig voor suikers.

Deze partij is wat later geoogst in juli en is daardoor wat minder groen, wat grover en wat meer uitgegroeid gras. Wat resulteert in heel weinig suiker, eiwit en energie, ideaal voor de aller schraalste eters!

Let op dit hooi is ronde balen geperst 

Dit hooi is in centraal Frankrijk gewonnen in de 1e week van juli en kan veilig gevoerd worden vanaf midden augustus.

PS dezepartij heeft eerder online getsaan, we hebebn er nog een paar balen van binnegekregen, na deze is het helemaal op!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!