Grote balen Duits weidehooi 70 cm FUCH

hl_56
 

Grote balen Duits weidehooi 70 cm FUCH

In oost Duitsland hebben we deze mooie partij gevonden, mooi groen hooi met een wat rijkere analyse. Ideaal voor jonge paarden, sportpaarden of juist wat oudere paarden die moeite hebben om op gewicht te blijven.

We kopen al vele jaren hooi in oost Duitsland, ideale regio, hier wordt maar in hele lichte mate bemest opmdat er niet veel beschikbaar is in die regio, en daardoor is overbemesting niet aan de orde. Verder zien we hier eigenlijk nooit JKK of Herfsttijloos, wat dit een laag risico gebied maakt.

Zoek je een specifieke partij met een bepaalde analyse of zou je graag meer informatie willen neem dan contact met ons op en we helpen je graag met een keuze maken voor een beschikbare partij naar jouw wens!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!