Grote ronde balen 2e snede Duits weidehooi Ø130cm <5,5 procent suiker!

hl_77
 

Grote ronde balen 2e snede Duits weidehooi Ø130cm <5,5 procent suiker!

Wauw wat een analyse, dit is echt zo een analyse die we maar eens in de zoveel tijd zien, weinig suiker en veel eiwit!

Dit hooi komt uit de Duitse Ruhr, van 1 van onze vaste leveranciers, eerder dit jaar hadden we ook al een partij eerste snede van deze boer, en vorig jaar heeft ie ook verschillende partijen voor ons gemaakt. ofwel, een fijne goede leverancier.

Deze partij is een 2e snede, en daardoor niet heel lang en grof, wel is het hooi mooi schoon. Zeer ideaal voor paarden die wat zachter hooi moeten hebben bijvoorbeeld met een minder gebit, of voor alpaca's, schapen, geiten of andere evenhoevigen

Deze aprtij is niet heel groot, ca 140 balen, we verwachten dat deze snel uitverkocht zal zijn.

Let op deze partij is voerbaar vanaf 29 September

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!