Grote ronde balen 2e snede Duits weidehooi minder dan 7,5 procent suiker!

 

Grote ronde balen 2e snede Duits weidehooi minder dan 7,5 procent suiker!

Yes we hebben weer een suiker arme partij!

Het blijft lastig slechts 5-10% van alle partijen die we analyseren is onder de 7,5% suiker, gelukkig kunnen we uit veel partijen kiezen en zo blijven we continue nieuwe partijen krijgen met weinig suiker :)

Dit hooi is van een late 2e snede, hierdoor is de strucuur grover dan we vaak bij een 2e snede zien. Dit zien we dit jaar vaker doordat de eerste snede vroeg was door de droogte in juni, en de 2e snede was daarentegen weer laat door het natte weer in juli/augustus, doordat deze lange groeizame periode tussen de eerste en 2e snede zat heeft het gras goed kunnen groeien waardoor we mooie lange stengels hebben in het hooi!

Dit is een nieuwe leverancier van ons, maar wel een buurman van een bestaande leverancier die ook vaak suiker arm hooi heeft, de omstandigheden daar zullen perfect zijn om hooi te maken denken we!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!