Kleine balen Deens graszaadhooi (oude oogst = hele mooie kwaliteit)

 

Kleine balen Deens graszaadhooi (oude oogst = hele mooie kwaliteit)

Laten we eerlijk wezen de graszaadhooi oogst van 2023 is geen succes geweest de natte maand juli heeft als gevolg dat er maar heel weinig mooie kwaliteit graszaadhooi is, terwijl we juist vele klanten hebben die dit zo graag voeren vanwege de "saaie" set-up.  

Gelukkig hebben we in Denemarken nog een partij grote balen graszaadhooi gevonden achter in een schuur waar we stro aan het laden waren, van de oogst van 2022, weet je wel, die zomer waar geen eind aan kwam, en het enige water uit de sproeiers kwam? dit hooi is van die zomer, mooi groen, en heel smakelijk.

In Nederland hebben we de partij laten ompersen in kleine balen, en ze staan klaar om naar jullie te gaan!

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!