Grote balen Duitse weidehooi 90 cm FUCH Nieuwe oogst 2023!

 

Grote balen Duitse weidehooi 90 cm FUCH Nieuwe oogst 2023!

Vanuit Oost-Duitsland hebben we deze partij nieuw hooi binnen gekregen, groen als gras, heerlijk geurend en boordevol diversiteit in grassen en kruiden. De eerste partijen weidehooi van 2023 zijn veelbelovend, door het natte voorjaar en de droge maand mei hebben we een ideale omstadigheid gehad voor hooi. in de groei periode kon het gras naar lieve lust groeien, en door de drog maand mei stierf het gras snel af, waardoor we ca 1-2 weken eerder zijn gaan maaien dan vorig jaar. Dit resulteert in een wat fijnere eerste snede dan normaal met een hele mooie groene kleur. Dit hooi is geschikt voor de meest kritische fijnproevers! Het hooi bevat veel eiwitten en minder dan 10% suiker, ideaal voor jonge paarden, oude paarden en sportpaarden! Let op dit hooi is 7 juni geperst en is veilig voerbaar vanaf 19 juli!


Extra informatie

-

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!