Kleine balen Belgisch suikerarm weidehooi

 

Kleine balen Belgisch suikerarm weidehooi

YES! weer een partij onder de 7,5% suiker!

Het valt niet mee om hooi van de eerste snede te vinden wat tegelijk ook suikerarm hooi is. Maar deze partij wel, deze heeft weinig suikers!

Kleine balen suikerarm hooi

Deze partij is in kleine balen geperst en die kleine balen suikerarm hooi is weer gebundeld in pakketten van 14. Nou ja kleine balen, met 27kg gemiddeld zijn dit niet echt hele kleine balen. 

Suikerarm Weidehooi van begin 2023

Het hooi is in begin van juni 2023 gewonnen en heeft daardoor een frisse kleur, is behoorlijk grof, echter toch niet super lang. Veel hooi uit die periode komt vanuit een drogere periode waardoor het gras wat bros is en makkelijk breekt in het hooi proces, we zien veel van die partijen met toch grover gras, maar minder lange sprieten in lengte.

Enfin, deze aprtij is heel arm, sober, maar toch heel smaakvol, ideaal voor een wat lastigere eter, die toch arm hooi nodig heeft. 

Energie (EWpa)

Proteïne

Suiker

Kleur

Geur

Structuur

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!