Webinar `De kracht van hooi en gras in het paardendieet` / Nieuws

De weideperiode komt er weer aan! Dit is voor sommige paardeneigenaren een spannende periode: komt je paard veel aan of reageert hij gevoelig op het eten van het verse gras? Onze specialiteit is ruwvoer en bodembedekkers. Voor weidebeheer werken we samen met Harmke van Horse en Habitat.

Tijdens dit webinar geven Harmke van Horse & Habitat en Robin van Hay to You je handvatten om het dieet van je paard in de zomer op deze verandering aan te passen. Want gras en hooi hebben beide voordelen en nadelen. Combineer het beste van hooi en gras tot een geschikt dieet met onze informatie. 

Natuurlijk is er ook tijd om je vragen te beantwoorden.

Praktische informatie:

Datum: 6 april 2023

Tijd: 19:30 uur t/m 21:00 

Locatie: Online van Teams

Je krijgt kort voor het webinar een teamslink opgestuurd via e-mail. Het is niet nodig om het programma Teams te downloaden, je kunt meedoen in je browser.

Heb je je opgegeven en kun je er toch niet bij zijn? Geen probleem, dit webinar wordt opgenomen en je ontvangt de week erna een terugkijk-link. 

Voor dit webinar gelden de algemene voorwaarden van Horse & Habitat. Door middel van je opgave voor het webinar geef je Horse & Habitat en Hay to You toestemming om je e-mail adres te gebruiken voor nieuwsbrieven en promotie. 

Meld je nu aan voor dit webinar

 

hooi en gras webinar voorjaar 2023

In de webshop van Hay To You hebben we een tokensysteem dat de transportkosten en korting berekent.

  • Vanaf 200 tokens wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Vanaf 500 tokens krijg je 5% korting.
  • Vanaf 1000 tokens krijg je 10% korting.

Hoe kom ik aan tokens?

Door je winkelmandje te vullen, vul je automatisch ook je 'token mandje'. Hoe meer je bestelt, hoe meer tokens je krijgt. Per product staat vermeld hoeveel tokens je voor dit product krijgt. Dit wordt vermenigvuldigd met het aantal van het betreffende product in je mandje 'et voila', dat zijn het aantal tokens in jouw mandje. Je kunt hierbij verschillende producten combineren om aan de gewenste aantallen te komen.

Waarom werken wij met een tokens?

Naast een topkwaliteit en een fantastische service heeft Hay To You nog twee belangrijke zaken nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • een eerlijke prijs voor de klant;
  • een zo laag mogelijke ecologische footprint voor onze wereld.


Dit kunnen we bereiken door met een zo vol mogelijke vrachtwagen te rijden. Dus hoe meer 'volume' je per keer bestelt, des te minder vaak we bij je hoeven te leveren en hoe goedkoper en minder belastend voor het mileu we kunnen werken!
Win-win dus!

Doordat 'volume'de belangrijkste factor in het transport van ruwvoeders en bodembedekkers is, zijn het aantal tokens toegekend per product afgestemd op het volume van de verpakking. Hoe groter de baal, hoe meer tokens je krijgt voor dit product!

Een betere wereld

Los van jouw inzet om zo veel mogelijk per keer te bestellen heeft 'Hay to You' een geheel geautomatiseerde planning die elke keer de meest ideale route afweegt voor jouw bestelling. Zo kunnen wij, los van jouw inzet, elke bestelling weer zorgen dat deze met een zo klein mogelijke 'footprint' bezorgd wordt bij jouw dier(en)!